Isinaa

(Zacharov x Corland x Nimmerdor)

Isinaa, merrieveulen, geboren op 24 juni 2013. Fokker:J. Lutke Willink te Geesteren
Door de naamgeving weten we snel dat we hier weer van doen hebben met een merrieveulen uit de wel heel erg fok en sportrijke stam van Sietse van der Meer. De moederlijn is om van te watertanden. Isinaa is echt een veulen om uw fokkerij mee te verbeteren, te beginnen of uit te breiden.
Vader Zacharov is ook uitstekend gefokt. In zijn pedigree zien we drie 1.60m internationale springpaarden op een rij. Wat te denken van Clinton,Lord en Nimmerdor. Zijn eigen internationale prestaties met Maikel vander Vleuten heeft hij dan ook niet van een vreemde.
Moeder Zisinaa is een elitemerrie met een IBOP springen van de op het hoogste niveau uitgebrachte hengst Corland. Isinaa is haar vijfde veulen. Haar eerste veulen heeft het al gebracht tot elitemerrie.
Grootmoeder Irisinaa is een elite, preferente, en de vijfde prestatiemerrie op rij van de stempelhengs, en hengst van de eeuw, Nimmerdor.
Ze bracht onder andere een internationaal springpaard van Goodwill, MacKinley die samen met Ralf Goran bengtson 4e werd op de OS in Athene. en nationale springpaarden van Mermus R en Concorde. Ze is ook de moeder van elitemerries van Lux, Vancouver en Quidam de Revel.
Overgrootmoeder Daisinaa heeft de predikaten ster en prestatie en is een dochter van de alleskunner Purioso. Ze bracht drie 1.30m paarden en twee internationale springpaarden, Rocco en Sambucco die beide AES gekeurd zijn..
Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex