Bieden

Meebieden op de veiling

Wanneer u geïnteresseerd bent in een veulen tijdens Veulenveiling Midden-Nederland, kunt u meebieden door middel van uw hand of catalogus op te steken richting de veilingmeester of dichtstbijzijnde hoekman. Als u het laatste bod hebt, brengt één van onze hostessen u het koopcontract dat u dient te ondertekenen. Na afloop van (of tijdens) de veiling meldt u zich bij het secretariaat alwaar de penningmeester de betaling met u doorspreekt.

Het is ook mogelijk om online te bieden, want de veiling is ook via een livestream te volgen. U dient zich dan wel vooraf aan te melden. Dit kan via onze website of door een e-mail te sturen naar pr@topveulens.nl. Dit betreft een openbare veiling waardoor  de veulens in deze veiling niet op basis van het wettelijke herroepingsrecht  geretourneerd kunnen worden.

Telefonisch bieden

Telefonisch bieden tijdens de veiling

Bent u niet in de gelegenheid aanwezig te zijn bij Veulenveiling Midden-Nederland, maar zou u graag meebieden op één of meerdere van onze talenten van de toekomst? U kunt dat telefonisch meebieden! Geef ons uiterlijk 2 september (twee dagen voorafgaand de veiling) via mail of telefonisch te kennen op welke veulens u mee wilt bieden. De organisatie neemt contact met u op om de details te bespreken. Tijdens de veiling contacteren wij u wanneer het veulen bijna in de ring verschijnt en kunt u via één van de telefonisch medewerkers van Veulenveiling Midden-Nederland live meebieden.