Bieden

Meebieden op de veiling

Wanneer u geinteresseerd bent in een veulen tijdens Veulenveiling Midden-Nederland, kunt u meebieden door middel van uw hand of catalogus op te steken richting de veilingmeester of dichtsbijzijnde hoekman. Als u het laatste bod hebt, brengt één van onze hostessen u het koopcontract dat u dient te ondertekenen. Na afloop van (of tijdens) de veiling meldt u zich bij het secretariaat alwaar de penningmeester de betaling met u doorspreekt.

Het betreft tevens een online veiling middels live stream waarvoor  u zich tijdig kunt regitreren via de site of per email dient aan te melden. Dit betreft een openbare veiling waardoor  de veulens in deze veiling niet op basis van het wettelijke herroepingsrecht  geretourneerd kunnen worden.

Telefonisch bieden

Telefonisch bieden tijdens de veiling

Bent u niet in de gelegenheid aanwezig te zijn bij Veulenveiling Midden-Nederland, maar zou u graag meebieden op één of meerdere van onze talenten van de toekomst? U kunt dat telefonisch meebieden! Geef ons uiterlijk 2 september (twee dagen voorafgaand de veiling) via mail of telefonisch te kennen op welke veulens u mee wilt bieden. De organisatie neemt contact met u op om de details te bespreken. Tijdens de veiling contacteren wij u wanneer het veulen bijna in de ring verschijnt en kunt u via één van de telefonisch medewerkers van Veulenveiling Midden-Nederland live meebieden.