Informatie

Bieden

Wanneer u geinteresseerd bent in een veulen tijdens Veulenveiling Midden-Nederland, kunt u meebieden door middel van uw hand of catalogus op te steken richting de veilingmeester of dichtsbijzijnde hoekman. Als u het laatste bod heeft, brengt één van onze hostessen u het koopcontract dat u dient te ondertekenen. Na afloop van (of tijdens) de veiling meldt u zich bij het secretariaat alwaar de penningmeester de betaling met u doorspreekt.

Bieden

Catalogus

De catalogus is op de veiling verkrijgbaar bij het secretariaat. Klik op onderstaande button om de voorlopige online catalogus te bekijken.

Catalogus

Internationale sportresultaten

Benieuwd naar hoe de veulens gepresteerd hebben op internationaal niveau? Bekijk direct de resultaten via onderstaande button.

Internationale sportresultaten

Livestream

Veulenveiling Midden-Nederland verzorgt in samenwerking met StreamWorks een Livestream. Wanneer u niet in de gelegenheid bent de veiling persoonlijk te bezoeken, kunt u via deze Livestream de veiling in zijn geheel volgen. Op de dag van de veiling vindt u een link naar de Livestream op de homepage van deze website.

Livestream

Organisatie

Benieuwd naar de volledige organisatie van Veulen Veiling Midden Nederland? Bekijk direct wie er in de organisatie zitten.

Organisatie

Over ons

Veulenveiling Midden-Nederland veilt ieder jaar kwaliteitsvolle spring- en dressuurveulens die afstammen uit de meest interessante bloedlijnen, maar ook overtuigen in hun bewegingen en exterieur. Een zeer deskundige en ervaren commissie beoordeelt ieder jaar een groot aanbod veulens en selecteert hiervan alleen de beste veulens. Via deze website en sociale media worden de selectieplaatsen en -tijden bekend gemaakt.

Over ons

Programma

Benieuwd naar het volledige programma van de veiling? Bekijk direct wat het programma is.

Programma

Algemene voorwaarden

Deze veilingvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten op de Veulenveiling tussen Verkoper en Koper met betrekking tot via de Stichting op een Veulenveiling aangeboden Veulens/embryo’s/dracht, alsmede alle overeenkomsten die daaruit voortvloeien.

Algemene voorwaarden