Infante SK

(Canabis Z x Ircolando x G. Ramiro Z)

Infante SK, hengstveulen, geboren op 28 april 2013. Fokker: C. en H. Soethout – Koopman te Didam
Voor een goede fokkerij is goed uitgangsmateriaal van het grootste belang. We kunnen met recht zeggen dat we hier met een sterke merrielijn van doen hebben. Infante stond gefotografeerd in In de Strengen als kampioen van de CK Gelderland. Over hem werd gezegd dat hij goed ontwikkeld is en over een goed rechthoeksmodel beschikt. In de galop blonk hij uit. Hij liet veel souplesse en afdruk zien. Veulen is geselecteerd voor nationale veulenkeuring in Ermelo.
Zijn vader is de veel gevraagde, erkende Cannabis Z., zoon van Contender.
Moeder Olvera SK is niet alleen keur, maar ook twee keer sport. Over kwaliteit gesproken. Ze is een dochter van Ircolando. Er staan van haar 5 sportpaarden geregistreerd.
Grootmoeder Elvera , keur preferent, prestatie en sport is een dochter van de stempelhengst G.Ramiro Z. Van haar staan er wel zes nakomelingen in het sportregister met tenminste het niveau Z.
Overgrootmoeder van Infante SK is de ster preferente en prestatiemerrie Winny. Ze is een dochter van de Pericles xx zoon Nepal.
Er zit veel sport in deze stam, in deze generatie van voor de specialisatie is het zowel springen als dressuur. Naast de vele nationale spring en dressuurpaarden noemen we het Zware Tourpaard Saclay, het Lichte Tourpaard Umpire en de internationale springpaarden Tarnot en Unique.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex