In the Mood

(Kannan x Lux x Peter Pan)

In the Mood, hengstveulen, geboren op 25 april 2013. Fokker: H.P.J. Bosch te Loerbeek
In the Mood is een nakomeling van de Grand Prix springhengst Kannan. De hengst is bij veel stamboeken goedgekeurd, en het KWPN is ook niet achtergebleven. Hij is helemaal KWPN gefokt. Hij is van de 1.60m stempelhengst Voltaire , terwijl zijn moeder die Z sprong afstamt van een andere 1.60m stempelhengst, nl. Nimmerdor.
De moeder bracht drie internationale springpaarden. Al met al een zeer goed uitgangspunt voor het vooruit helpen van de springpaardenfokkerij.
Moeder Udette is in het verleden geveild in Borculo, is een voorlopig keur merrie en tevens prok van de hengst met een prachtig exterieur die dat ook doorgaf aan zijn nakomelingen, gekoppeld aan een bijna onbegrensd springvermogen. Als springpaard is hij miljonair. In the Mood is het zevende veulen van Udette, en de eerst twee hebben een sportstand op M niveau.
Grootmoeder Onette is keur en preferent van Peter Pan. Ze was in 1999 kampioen van het vrij springen in Ermelo en tijdens het EK in Brussel behaalde ze een derde plaats. Ze is ook de moeder van een 1.30m springpaard.
Gisnette is de volgende kwaliteitsvolle merrie uit deze lijn. Ze is keur en preferent en is een nakomelinge van de hengst Burggraaf die voor vermogen heeft gezorgd in de springpaardenfokkerij.Gisnette bracht ook het internationale sportpaard Kingston en een derde bezichtigingshengst van Peter Pan.
Verder zien we internationale sportpaarden in drie disciplines. Het internationale springpaard Nagano, het internationale dressuurpaard Tacolando Triple L en het internationale eventingpaard Z, een nazaat van Krack.C.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex