Ihre Frau ANM

(My Lord Carthago x Voltaire x Bergerac)

Ihre Frau Anm, merrieveulen, geboren op16 mei 2013. Fokker: J. Bardoel te Maashees
Het Grand Prix paard van Penelope Leprevost , Mylord Carthago, is de vader van Ihre Frau ANM.
Mylord Carthago, een zoon van Carthago uit een merrie van de Franse grootheid Jalisco B, heeft al vaak de Franse eer gered van het team. Het is een paard met veel vermogen en het is dan ook zeker niet verwonderlijk dat de hengst ook in Nederland regelmatig voor de fokkerij wordt gebruikt.
De veilingorganisatie is dan ook bijzonder ingenomen met dit speciale veulen.
Moeder Weltfrau is een elitemerrie met een EPTM test voor het springen. Ze is van een hengst die zijn stempel behoorlijk heeft gedrukt op vooral het springen, maar er zijn ook goede dressuurpaarden van gekomen, de hengst Voltaire. Ihre Frau ANM is het zesde veulen van Weltfrau.
De UTV kampioene Jungfrau, is keur en preferent en de grootmoeder van Ihre Frau ANM. Ze stamt af van een van de twee hengsten die Jan Nieboer in het zelfde jaar kreeg goedgekeurd, Bergerac. Ze deed zelf een hele goed test met voor de draf een 8,5 en de galop een 9. Ze is ook de moeder van eennationaal springpaard van Vittorio.
Zilverster is als overgrootmoeder keur preferent en prestatie. Ook weer een hele waardevolle merrie, die ook zelf heeft laten zien sportkwaliteiten te hebben. Ze is van de GP. hengst Saluut en ze bracht naast Jungfrau nog minimaal 5 nakomelingen die allemaal minimaal Z zijn geklasseerd waaronder de KWPN hengst Kennedy.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex