Ibersinaa

(Modesto x Caldo x Nimmerdor)

Ibersinaa, merrieveulen, geboren op 16 mei 2013. Fokker: S. van der Meer te Surhuisterveen
De vader van Ibersinaa is de zelf gefokte hengst van Sietse van der Meer de hengst Modesto, die op het allerhoogste niveau heeft laten zien uit het juiste springhout te zijn gesneden. Modesto is een zoon van Grandeur uit de keur preferente en prestatiemerrie Dersinaa van de volbloed Lucky Boy.
De roem van de Sina stam, gaat , als het om prestaties gaat Ibersinaa ver vooruit. Er is sprake van een ongelooflijk aantal nationaal en internationaal uitgebrachte nakomelingen uit deze stam.
Moeder Abersinaa, een register A merrie is van de goed verervende Cantus zoon, Calido I. Ibersinaa is haar 5e veulen.
Lersinaa de keur en preferente merrie van Nimmerdor is de grootmoeder van Ibersinaa. Ze bracht een 1.30m springpaard van Colman, een 1.40m springpaard van Emilion en ze is ook hengstenmoeder, en wel van Emmerton, de hengst die door Jur Vrieling op hoog niveau wordt uitgebracht.
In de derde generatie zien we de moeder van Modesto terug, ze is dus de overgrootmoeder van Ibersinaa. Zoals eerder vermeld is ze een keur preferente en prestatiemerrie van de veelgeprezen volbloed Lucky Boy. Ze bracht dus Lersinaa, Modesto, Highlight een hengst die in Zweden is goedgekeurd en het nationale springpaard Obersinaa.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex