Humphrey VDD

(Nabab de Reve X Corland x Nimmerdor)

Humphrey VDD, hengstveulen, geboren op 10 juni 2012. Fokker: H. Ligtenberg te Nijverdal.
We veilen vandaag drie veulens met als vader Nabab de Reve. De kwaliteiten van deze Quidam de Revel zoon zijn onomstreden en we zijn dan ook content met het feit dat we drie veulens ter verkoop kunnen aanbieden.
Moeder Radorette W is een stermerrie van de hengst Corland waarmee Wout Jan van der Schans op het hoogste niveau sprong. De hengst werd in Arnhem 9e bij de Europese kampioenschappen en laat nu zien ook als fokhengst meer dan uit de voeten te kunnen. Tot nu toe heeft Radorette W drie veulens gehad.
Grootmoeder Adorette is keur en prestatie van de hengst Nimmerdor. Ze legde zelf een IBOP proef af, die werd beloond met een score van 89 punten. Haar kinderen doen het goed in de sport getuige de vier Z paarden en het Grand Prix paard Landgraaf.
Overgrootmoeder Sinja is een prestatiemerrie wat ons vertelt dat haar kinderen het goed doen in de sport. Dat blijkt ook wel, want een internationaal springpaard en twee Grand Prix paarden brengen getuigt van grote klasse. Ze is de moeder van het ISP Fantasy, en van de GP paarden Espoir en Hurricane.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex