Hassan

(Q Breitling x Voltaire x Calvados)

Hassan, hengstveulen, geboren op 6 april 2012. Fokker: B.A.W. Mensinck te Vierakker
Vader Q.Breitling LS is na een verkort onderzoek in 2011 goedgekeurd. De hengst heeft in de praktijk laten zien dat hij beschikt over uitzonderlijke springkwaliteiten. Overal waar de hengst springt onderstreet hij deze. Eigenlijk is dat natuurlijk ook niet zo vreemd met een moeder van Accord II die zelf ook op het allerhoogste niveau heeft gesprongen.
De afstamming van dit veulen ziet er buiten vader Q,Breitling LS ook heel goed uit wat verwachtingen wekt voor de toekomst van Hassan, en dan spreken we niet allen over de vaderlijn.
Moeder Unicasan is een stermerrie van stempelhengst Voltaire. Ze is de moeder van elitemerrie Boan die een test aflegde met 81,5 punten.
Grootmoeder Ischmiran is keur en preferent van een andere stempelhengst Calvados. Ze is Z springen . Ze bracht een aangewezen hengst van Burggraaf en een aangewezen hengst van Indoctro, het GP paard Omar Shariff.
Overgrootmoeder Assan is ook keur en preferent, is een dochter van Superieur en UTV merrie. Vandaag zouden we zeggen NMK merrie.. Ze is ook de moeder van het nationaal uitgebrachte springpaard Esmiran.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex