Golden Sun W

(Goldfever x Placido x Glendale)

Het hengstveulen Golden Sun W is in meerdere opzichten een zeer bijzonder veulen. Het veulen is geboren uit de fok- en sportstam van Joop van Wessel uit Zwartebroek. Dat is overigens makkelijker gezegd dan waargemaakt, maar u zult verderop het bewijs van de hierboven genoemde uitspraak aangeleverd krijgen.
Daarbij hebben we hier te maken met een hengstveulen van de hengst Goldfever, de hengst die met Ludger Beerbaum ontelbare overwinningen heeft geboekt. Dat resulteert er in dat de nu twintigjarige Goldfever bijna drie keer miljonair is.

Moeder Valanita is een elitemerrie van Placido, de hengst die ook werkelijk fantastisch gefokt is. Ze is onder andere de moeder van elite sportmerrie Balanita en van de aangewezen zoon Durano W van Vincenzo. Ook is ze de moeder van zijn volle broer, de bloedgemaakte en superspringende Collin die met Hester Klompmaker onlangs in Ermelo een fantastische derde plaats behaalde bij het NK voor de vierjarigen, ondergebracht in de VION cup voor 4 jarigen. De bronzen medaille werd veroverd in een veld van 145 deelnemers.Grootmoeder Laganita is een elite en preferente merrie van Glendale, weer zo’n hengst die een super pedigree heeft. Ze is de moeder van Silver Spring, de Larinonazaat die op het allerhoogste niveau presteert. Voor een filmpje van Silver Spring kijkt u maar eens op de site van van Wessel. Overgrootmoeder Gaganita is keur en preferent van Lucky Boy xx zoon Casanova. Ze bracht twee internationale springpaarden Jaganita en Oganita. Golden Sun W liep in Nijkerk ook nog eens mee in de kopgroep; over een bijzonder veulen gesproken.

Goldfever I
Grosso Z
Goliath Z
Graf Gotthard

Heureka Z

Fuchsin
Furioso II

Lissabon

Gundula
Galvano
Grande

Loreley

Dana
Damhirsch

Wunschgabe

Valanita – elite
Placido
Animo – keur
H. Alme Z

Irene

Falonie – keur – pref – prest – sport (spr)
Voltaire – pref

Alonie – keur – pref – prest

Laganita – elite – pref
Glendale
Nimmerdor – pref

Silja – keur – pref

Gaganita – keur – pref
Casanova

Aganita – ster- pref

Afstamming via Horsetelex