Timo R

(Bartele 472 x Beart 411)

Timo R., 11-05-2014, Hengst , Inteelpercentage: 2.93 %, Fokker: C. Reuvers te Dreumel
Timo R. stamt uit een lijn met vele stermerries en verder in de moederlijn 4 keer preferent.
Deze jonge hengst komt uit stam 128, garant voor vele kampioenen en 5 dekhengsten , waaronder de alom bekende Leffert 306. Dit sjieke veulen verloochent zijn afkomst niet en beweegt met het grootste gemak zoals een fries veulen dat behoort te doen. In zijn moederlijn vinden we achtereenvolgens de grote kampioenen Beart , Oege en Hearke terug. Gecombineerd met dressuurtopper Bartele 472 als vader heeft Timo R. alles in zich om ook zo’n grootheid te worden.
Vader Bartele 472 is een Friese hengst die zijn reclame zelf maakt. Gereden door Marijke Folmer maakt hij keer op een keer een imponerende indruk op de dressuurwedstrijden. Hij straalt werklust en pure power uit. Daarbij lijkt deze vriendelijke hengst alle verrichtingen met het grootste gemak aan te kunnen.
Bartele charmeert en betovert vele fokkers en liefhebbers door zijn unieke combinatie van ras, looplust en een gouden karakter. Bartele wordt door Marijke op Z-niveau uitgebracht en deze combinatie heeft tot op heden alleen maar 1e plaatsen in zijn rubriek gescoord.

Bartele 472 -sport
Onne 376 – Sport
Leffert 306 Sport Preferent – sport – pref

Ytsje – Ster Preferent

Liefke van ‘t Brillehof- ster
Tsjerk 328 – sport – pref

Zilver Boszorg – Ster preferent

Yelisabeth van de Huille – Ster
Beart 411 Sport pref
Jasper 366 – Sport preferent

Setske F -Ster preferent prestatie

Hannie – Ster
Oege 267- preferent

Douwiena Ster Preferent *5

Afstamming via Horsetelex