Isabell

(Apache x Gribaldi x Havidoff)

Isabell, merrieveulen, geboren op 15 juni 2013. Fokker :H.C. Vonk te Lienden en J.Brons- Berkhof te Stoutenburg
De moeder van Isabell is een dochter van de veel geprezen Natrabell, geheten Beabell.Deze sterke merrielijn is wederom gekoppeld aan de krachtpatser Apache. De hengst kent voor ons geen verrassingen meer en laat in sport en fokkerij zien dat het een hele goede aanwinst is van de KWPN hengstenstapel.
Beabell verloochent de kwaliteiten van haar moeder niet. Ze is keur en heeft een IBOP in de dressuur gedaan. Isabell is haar derde veulen. Ze leverde ook al een aangewezen hengst, Firenze, van de hengst Vivaldi.
Natrabell in dit geval niet als moeder maar als grootmoeder. Ze laat zien dat ze niet alleen exterieurmatig een fantastishe merrie is, maar dat ze ook een super fokmerrie is. Naast de goede merries dieze bracht, waaronder Emubell die een IBOP deed van 88,5 punten, waren er dus ook de beide aangewezen hengsten van Ferro, Wonkenstein en Vonkenstein, en de bij het NRPS goedgekeurde Travolta’s Nieuwmoed. Zonder de objectiviteit uit het oog te verliezen kunnen we hier toch echt spreken van een bijzondere merrie.
Als derde merrie in de afstamming van Isabell zien we Akzent II dochter V-Arabell, die naast het Hannoveraanse bloed ook nog een scheut Trakehner bloed voert.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex