Insignia

(Desparado x Winningmood x Ferro)

Insignia, hengstveulen, geboren op 27 april 2013. Fokker: S.M.C. Bloem, Ewijk
Insignia komt uit de eerste jaargang van de geweldig mooie hengst Desperado, een van onze troeven in Verden samen met Emmelie Scholtens. De hengst beschikt over een machtig front zoals we dat van dressuurpaarden graag zien. De verwachtingen voor de fokkerij zijn dan ook hoog gespannen en op provinciale keuringen zijn dan ook al de nodige Desprado’s gesignaleerd.
Moeder Eplunora is een stermerrie van de grootramige Winningmood die nieuw bloed in onze dressuurpaardenfokkerij brengt en door Diederik van Silfhout in de Lichte Tour wordt uitgebracht.
Grootmoeder Plunora is een stermerrie van de geweldenaar en preferente fokhengst Ferro, de hengst die heeft bewezen op alle fronten zijn mannetje testaan. Plunora bracht meerdere in de sport geregistreerde nakomelingen.
Overgrootmoeder Lunora is ster preferent en prestatie en benadrukt de dressuurgenen in deze stam. Ze is van Goodtimes en bracht van Ferro de aangewezen hengst Adventure. Ze is de moeder van drie Z paarden en van het Zware Tour paard Thai Bo. Ook in de vierde generatie zien we een schat aan dressuurprestaties op Z1, Z2 en ZZ en LT niveau.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex