Indira Ghandi

(Charmeur x Krack C x Ferro)

Indira Ghandi, merrieveulen, geboren op 18 mei 2013. Fokker: W. van Tilborg te Mierlo
De naam Charmeur komt drie keer voor als vader van een van de veulens van de veulenveiling Midden-Nederland. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want het is een hengst die zeer nadrukkelijk aan de weg timmert. De veulens laten veelal zien over goede bergop bewegingen te beschikken, en de hengst zelf heeft zowel in de PAVO cup als op het WK weer laten zien tot twee keer toe met de aller besten mee te kunnen.
De moeder van Indira Ghandi, is Verona. Ze is een stermerrie van de Grand Prix en bewezen fokhengst Krack C, een hengst waardoor we op geen enkele wijze meer worden verrast, en die een sterke schakel bleek in de opbouw van de dressuurlijn in Nederland.
In de volgende generatie zien we weer zo’n krachtpatser aan vaders kant. De eveneens tenminste stempelhengst Ferro is de vader van de grootmoeder Kibini die het sterpredicaat voert. Ze is ook de moeder van een Z2 dressuurpaard en van het Lichte Tourpaard Wim van tweevoudig wereldkampioen Rubels.
Overgrootmoeder Willemieni is een keurmerrie van de volbloed Whatamin xx. Ze is de moeder van drie sportpaarden.
Sport zit er trouwens gewoon voldoende in deze lijn, want verderop in deze afstamming treffen we sportpaarden aan van Vasco en Goodtimes.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex