Indicateur

(Arlando x Ferro x Goodtimes)

Indicateur, Geboren: 19 juni 2013, Hengstveulen, donkerbruin, dressuurpaard. Fokker: S.M.C. Bloem, Ewijk.
Het hengstveulen Indicateur komt uit een wel heel erg sterke en gedegen merrielijn. Het gaat dan niet alleen om fokkerij maar ook om sport.
Vader Arlando is een geweldig goed presterende zoon van vader Paddox, de Ferro zoon die twee keer finalist was bij de wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden en het tot de hoogste dressuurgraad heeft gebracht. Arlando zelf doet het met Diederik van Silfhout zelfs nog een tandje beter. Al op achtjarige leeftijd heeft de hengst zijn eerste Grand Prix proeven gelopen, en hoe!! De hengst laat zien over bijzonder veel aanleg te beschikken voor de moeilijkste oefeningen, de passage en de piaf.
Zijn moeder Herlanda van de volbloed Mytens xx is ook de moeder van Orlanda die ZZ/Z liep met Marijke Folmer en van een andere aangewezen hengst van Paddox. Moeder Wanora is een stermerrie van de Grand prix hengst Ferro, die op het allerhoogste niveau Nederland vertegenwoordigde en het ook in de fokkerij uitstekend heeft gedaan.
Als we in de tweede generatie belanden zien we hoe waardevol de merrielijn is. Munora de grootmoeder is ster, preferent en prestatie. Dat betekent dat ze een uitstekende fokmerrie is, maar ook voldoende sportpaarden heeft geleverd om het prestatie predikaat er aan toe te kunnen voegen. Ze is van de alleskunner Goodtimes.
In de derde generatie zien we een keur, preferente en prestatiemerrie van de Cartoonist xx zoon Lector. Zij leverde bijvoorbeeld ook weer drie prestatiemerries. Naast Munora zijn dit Bunora en Lunora.
Indicateur: een geweldig presterende vaderlijn gekoppeld aan een uiterst sterke merrielijn.
Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex