Ice Ice Baby BM

(Dream Boy x Belisar x Notaris)

Ice Ice Baby BM , hengstveulen, geboren op 30 april 2013. Fokker: J.P. Mom te Donderen
Ice Ice Baby BM is een zoon van de hengst die gezegend is met een uitzonderlijk exterieur en die over bijzondere dressuurkwaliteiten beschikt, Dreamboy. Het is een van de Nederlandse troeven op het WK in Verden.
Moeder Ryanda is ook van uitzonderlijke klasse, elite, preferent en sport van de hengst Belisar. Ze is zelf Z2 dressuur geklasseerd en is de moeder vanVledder, uitkomend in de Lichte Tour en van twee andere dressuurpaarden.
Grootmoeder Cyranda doet niet voor haar dochter onder: keur , preferent en prestatie van de Courville zoon Notaris. We komen dan in het wat oudere sportsegment van het KWPN, maar daarmee zeker niet minder waardevol, integendeel zelfs.
Het was de tijd van voor de specialisatie en van Cyranda zijn dan ook twee Z dressuurpaarden en een ZZ springpaard geregistreerd.
Oyranda zien we in de derde generatie. Ster en preferent zijn haar predicaten waarmee ze zich neerzet als een bijzonder waardevolle fokmerrie. Ze is de moeder van drie keur preferente, prestatiemerries. Uit deze lijn zien we veel zowel spring als dressuurpaarden uitkomend op nationaal niveau.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex