Humphrey v/d C

(Bretton Woods x Olivi x Ulft)

Humphrey van de C., hengstveulen, geboren 10 uni 2012 Fokker: P. Crum te Herveld.

De met een machtig model gezegende hengst Bretton Woods, zoon van Johnson en tweevoudig hengstenmoeder Annabel, is de vader van deze Humphrey.
Bretton Woods liet zien ook tussen de hekjes prima uit de voeten te kunnen, wat uiteindelijk resulteerde in een bronzen medaille in Verden voordat hij in Duitsland achterbleef.
Ster en PROK merrie Unanda is ook niet de eerste de beste, want ze was in 2004 reservekampioen op de NMK. Ze is een dochter van de Jazz zoon Olivi die daarmee aangeeft in de fokkerij opvallend te kunnen presteren.
Grootmoeder Dunanda heeft de predikaten keur, preferent en prestatie, wat aangeeft dat we indeze pedigree met een zeer waardevolle schakel van doen hebben. Ze is een dochter van de hengst Ulft die uit de tijd komt van voor de specialisatie en leverancier is van veel nationale en internationale sportpaarden. In dressuurlijnen zien we de naam Ulft graag verschijnen Dunanda deed een test met een resultaat van 81 punten en ze is onder andere ook de moeder van het nationale dressuurpaard Troublemaker.
Overgrootmoeder Unanda is een keur en prestatiemerrie van de hengst Lector. Ze deed een IBOP met 91 punten en is de moeder van drie in de sport uitkomende nakomelingen.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex