Hero K

(Charmeur x Silvano N x Flemmingh)

Hero K, hengstveulen, geboren 15 mei 2012. Fokker: G. Kamphorst te Zwartebroek.

Hero K is de kampioen van de Nationale veulenkeuring 2012 te Ermelo. Hij is de zoon van de hengst die de genen heeft van een tweevoudig Wereldkampioen gepaard aan de beste hengst op de WBFSH lijst. Het betreft hier natuurlijk Charmeur, de hengst met zijn mooie front die met Emmelie probeert hoge ogen te gooien in Verden.
Moeder Uerette is een ster en prokmerrie van de grand prix hengst Silvano N. met Ellen Bontje vormde hij een combinatie die regelmatig de Nederlandse eer hoog hield. Uerette is de moeder van Cupido K een aangewezen hengst van Grand prix hengst Scandic. Grootmoeder Lorette R is een elite en preferente merrie van de preferente hengst Flemmingh. Ze deed een goede test en is de moeder van Rembrand uitkomend in de ZZ-L klasse en van het Z2 paard Windsor.
In de derde generatie zien we Dorette een elite sport merrie van de keurhengst Wellington. Ze heeft zelf een sportstand van Z + 5. Haar zoon Heros haalde 16 punten in dezelfde klasse. Dorette is een dochter van de merrie Zigeunerin die te boek staat als de moeder van de KWPN hengst Goodtimes.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex