Haronal WW

(United x Gribaldi x Pion)

Haronal WW, hengstveulen, geboren op 14 mei. Fokker: J. Wilting, te Wachtum en I.G.W. Wilting te Zwolle

Krack C zoon United tekent voor het vaderschap van deze Haronal WW. United drukt steeds meer zijn stempel op de Nederlandse dressuurpaardenfokkerij. Met Edward Gal deed hij het uiotstekend in Verden en daarna is de betrouwbaarheid van zijn kwaliteit als fok en sporthengst alleen maar toegenomen.
Moeder Penny Lane is van de hengst Gribaldi die grote invloed heeft gehad op de dressuurfokkerij in Nederland en door Edward tot op het hoogste niveau is uitgebracht in de sport. Ze bracht zelf een aangewezen hengst van Citango, twee sportpaarden en de ster, EPTM merrie Eriose.
Grootmoeder Kalinja is ook van grote klasse. Ze is een dochter van de bij leven spijkerharde Pion en is hengstenmoeder. Ze is namelijk de moeder van de hengst Tuschinsky. Daarnaast ook nog van drie Z2 paarden.
Overgrootmoeder Toriose is een ster, preferente en prestatiedochter van de hengst waarvan in Varsseveld een standbeeld staat, de hengst Amor. Ze is buiten Kalinja de moeder van het Lichte Tourpaard Jamila en van drie Z paarden.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex