Donna Lady

(Destano x Farewell III x Lauries Crusador XX )

Donna Lady, merrieveulen, geboren op 15 mei 2013. Fokker: .
Donna-Lady is een zeer correct en op de goede manier bewegend merrieveulen uit een zeer sterke Duitse merrielijn. Het is een veulen met ander bloed in Nederland en door de sterkte van de stam zeker de aanschaf waard.
Vader Destano uit de Duitse D dressuurlijn was in 2011 de 1A hengst in Vechta. Hij heeft zijn test met groot succes afgelegd . Hij leverde in 2013 hetkampioensveulen bij de hengstveulens. Ook Donna – Lady liep eind juni mee in de kampioensring. Zijn vader Desperados deed in 2012 mee aan de Olympische Spelen.
Moeder First Dutch Lady is een Hannoveraanse merrie die in 2008 is geboren. Haar vader is Farewell III die in 2006 het Bundeschampionat won heeft nu ook de hoogste sport op de dressuurladder bereikt.
Grootmoeder Lumipyri is een staatspremiemerrie van de overbekende volbloed Lauries Crusader xx.
De derde merrie uit de pedigree van Donna-Lady is Wenza die afstamt van de ook bij ons bekende Wenzel I.(bijvoorbeeld Grand Prix paard Walk on Top en grootvader van Grand Prix paard Warum Nicht)
De merrielijn is uiterst succesvol in de sport. De lijn zorgde voor de wereldkampioen jonge dressuurpaarden, Laurentianer,voor het Grand Prix paard Wega en voor twee paarden die via de PSI veiling zijn verkocht.
Met deze informatie is aan het begin niets te veel gezegd: van harte aanbevolen deze Donna- Lady.
Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex