It’s Special

(I'm Special de Muze x Voltaire x Mytens xx)

It’s Special, hengstveulen, geboren op 28 juni 2013. Fokker: D. Gilbers-Houwers te Aalten
Van de vader I’ m Special de Muze worden vandaag enkele veulens geveild.De hengst blinkt uit in het verzamelen van springgenen in zijn pedigree. De hengst voert het bloed van Diamant de Semilly en Nabab de Reve en dan hebben we het echt over de top van onze huidige sport en fokkerijdieren.
Moeder Uberlina komt ook weer uit zo’n bewezen noordelijke lijn die al heeft laten zien veel sportkwaliteit te leveren. Ze is een ster en sportdochter van de stempelhengst Voltaire. It ‘s Special is haar vijfde veulen. Ze is al de moeder van een 1.30m springpaard. Ook heeft ze die predicaatrijke merries geleverd.
Haar moeder Hippologe, de grootmoeder van It ‘s Special is een keur en preferente merrie van de volbloed Mytens xx, waarvan ook kan worden gezegd dat hij als volbloed een positieve invloed had op de verbetering van de springpaardenfokkerij. Ze deed een EPTM test met een score van 90 punten
Grootmoeder Zamira is weer van zo’n hengst die ontegenzeglijk zijn stempel op de fokkerij heeft gedrukt,en die de fokkerij op een positieve manier ten goed heeft omgebogen, de hengst G.Ramiro Z. Van Zamira kennen we een Internationaal springpaard van Voltaire.
Uit deze lijn komen verder veel nationale springpaarden.
Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex