It’s my Live

(Calvino Z x Tangelo v/d/ Zuuthoeve x G.Ramiro Z)

It’s my Live, hengstveulen, geboren op 10 mei 2013. Fokker:M. Borger en J. Borger-Lentink te IJsselmuiden
Dit hengstveulen is ook weer uit het goed springhout gesneden. Hij is een zoon van de Calvin Z zoon, Calvino Z, die verder ook een schitterende afstamming heeft. Calvin Z, G. Ramiro Z en Joost op een rijtje in zijn pedigree en zijn prestatiemoeder is tweevoudig hengstenmoeder en de moeder vantwee internationale springpaarden.
Moeder Dylandra is vijf jaren jong en nog niet ter keuring verschenen. It’s my Life is haar tweede veulen. De vader van Dylandra is Tangelo van de Zuuthoeve, ook al weer een krack als het om springen en fokkerij gaat. Deze zoon van Narcos II werd door Roelif Bril op het allerhoogste niveau in de sport uitgebracht.
Grootmoeder Lieke is een elite en prestatiemerrie van G.Ramiro Z., de stempelhengst waarvan je aan de nakomelingen kon zien dat het Ramiro’s waren. Ze is de moeder van het 1.60m internationale springpaard QulanderZ van Quasimodo Z. Ze deed zelf een EPTM test met een knappe score van 77,5punten.
Elandra is de overgrootmoeder van It’s my Life. Ze heeft de predicaten ster, preferent en prestatie . Deze predicaten benadrukken de kwaliteit van deze merrie. Dat komt ook tot uiting in haar nakomelingen,Orville en Ramiville die beide als internationaal springpaard te boek staan. Ook het 1.60m springpaard On Target van Concorde komt uit deze merrielijn.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex