Its du Vinia MB

(Nabab de Reve x Grosso Z x Abgar)

Its du Vinia MB, hengstveulen, geboren op 22 april 2013. Fokker: M. van den Broek te Velp (NBr)
Het is niet eenvoudig om ze te vinden, maar ook voor deze veiling is het weer gelukt om een tweetal veulens van Nabab de Reve te selecteren. De zoon van Quidam de Revel heeft met Philippe Lejeune de allerhoogste hindernissen overwonnen. Dat is een goed uitgangspunt voor het worden van een goede fokhengst.
Moeder Sylvinia is een elite en prestatiemerrie van Grosso Z, zelf internationaal uitgebracht net als zijn vader Goliath. Via de moederlijn voert hij ook het bloed van Furioso II. Weer heel veel springgenen bij elkaar dus. Ze is een volle zus van het het internationale springpaard Havinia waarmee Gianni Govoni 5e werd op het WK in Jerez de la Frontera. Moeder Sylvinia deed een IBOP met een 8 voor galop, vermogen en instelling, zaken die voor een modern springpaard van groot belang zijn. Ze is de moeder van drie Z/ZZ springpaarden. Haar dochter van Indoctro, scoorde 82,5 punten op de EPTM test.
Davinia is de tweede merrie op rij in de pedigree van Its du Vinia MB. Het is een merrie met de waardevolle predikaten keur, preferent en prestatie. Ze is van de volbloed die in de fokkerij van Roelofs met heel veel resultaat is ingezet, de preferente Abgar xx.
Davinia is de moeder van de genoemde Havinia, het 1.60m springpaard, van twee 1.40m, en twee 1.30m springpaarden. Ook is ze daarnaast moeder vandrie prestatiemerries.
Sinia is de derde merrie op rij die ook het prestatiepredikaat voert. Ze is ook nog ster, en van de volbloed Pastrocio xx.Ze is de moeder van twee 1.40m springpaarden en van een 1.30m springpaard. Sinia staat ook aan de basis van de internationale springpaarden Zinius(Nabab de Reve) Coriander enWinia van ‘t Vennehof, Untouchable Z, Vesace en Victory G.
Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex