It’s an Uno

(Numero Uno x Corland x Emilion)

Its an Uno, hengstveulen, geboren op 28 april 2013. Fokker: W.H. Wolswinkel te Lunteren
Ja, wat moet je nog voor nieuws vertellen van Numero Uno. Het mooie van deze zoon van Libero H die een heleboel positieve punten van zijn vader heeft overgenomen is, dat er iedere keer weer nieuwe wapenfeiten aan de al bestaande worden toegevoegd. We weten dat hij met Sterrehof’s Tamino, Tyson en Tobalio meerdere malen het hart vormt van het Nederlands team. Onlangs werd zijn nakomeling Winchester Europees kampioen bij de Young Riders. Zijn zonen doen het goed in sport en fokkerij. Warrant en van Gogh laten op het hoogste niveau zien dat ze met de besten meekunnen en dan zijn er ten slotte natuurlijk de ontelbare internationale springpaarden.
Wat een hengst! Het is bijzonder fijn dat de veilingorganisatie eigenlijk ieder jaar in staat is om een jonge Numero Uno te veilen.
De moeder van It’ s an Uno is een ster, prok en sportmerrie. Haar naam is Teredie en ze is van de hengst Corland die ook op het allerhoogste niveau in de sport acteerde en tot de bewezen fokhengsten kan worden gerekend. It ‘s an Uno is het vierde veulen van Teredie.
Grootmoeder Keredie is een ster en prestatiemerrie van Emilion. Emilion de VDL hengst die ook op het hoogste niveau sprong en die ook als bewezen fokhengst te boek staat. Ze is de moeder van vijf springpaarden waarvan er twee op nationaal niveau acteren.
Overgrootmoeder Doolittle is een stermerrie van de Abgar xx zoon Transvaal. Ze is de moeder van twee springpaarden.
Dit is ook de lijn van de internationale springpaarden Nerodie en Ramon.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex