Irona

(Nabab de Reve x Voltaire x Blanc Rivage)

Irona., merrieveulen, geboren op 2 maart 2013. Fokker: G. Koster te Wehl
Irona is het tweede veulen van de op 1.60m uitgebrachte Quidam de Revelzoon Nabab de Reve. De derde hengst in de afstamming van Nabab is de grootheid Jalisco B. Ook jalisco werd op 1.60m hoogte uitgebracht en gaf paarden als Papillon Rouge, Quito de Baussy , Olisco en vele anderen die hetzelfde deden.
Moeder Orona is een ster en prestatiemerrie van een andere stempelhengst, namelijk Voltaire. Ze is de moeder van Urona een 1.60m paard van Phin Phin en van twee 1.30m springpaarden.
Grootmoeder Furona is een keurmerrie van de volbloed Blanc Rivage xx. Ze liet in een IBOP zien dat ze ongekende kwaliteiten had en scoorde een AA met 90 punten. Ze bouwde de lijn in de fokrichting uit met drie predicaatmerries en voor het gebruik een springpaard.
Stefania is van de stempelhengst Amor. Ook zij deed een goede IBOP zodat iedereen verzekerd was van de aanlegmogelijkheden van de merrie. Ze heeft de predicaten keur en preferent.
De stam kent veel predicaatrijke merries en ook de nodige internationale springpaarden als Viox, Ludo B, Wise Guy en Willem.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex