Investment

(Kannan x Emilion x Indorado)

Investment, hengstveulen, geboren op 26 april 2013. Fokker: G.J.H. Markhorst- v.d. Velde te Brucht
De hengst Kannan is een hengst die het in de sport heel erg goed heeft gedaan en op grond van deze kwaliteiten bij veel stamboeken is goedgekeurd. Ook het KWPN heeft de kwaliteiten van deze hengst onderkend.
Zelf sprong hij op het allerhoogste niveau en dat deden ook zijn vader Voltaire en zijn grootvader Nimmerdor.
Moeder Reggae is een waardevolle merrie. Ze heeft naast het elitepredicaat ook het sportpredicaat.
Ze is van de Wellingtonzoon Emilion, een hengst die het zowel in de sport als in de fokkerij bijzonder goed heeft gedaan.
Reggae is al wat ouder. Ze heeft tot nu toe tien nakomelingen gebracht waarvan er vijf bij de KNHS zijn geregistreerd met een sportstand, waaronder twee 1.30m springpaarden.
Grootmoeder Mariska is keur, preferent en sport van de gedegen en bewezen VDL fokhengst Indorado. Ze is zelf Z springen bracht een 1.30m springpaard en is de grootmoeder van het internationale springpaard Zillions of Sense.
Valentina is de merrie uit de derde generatie van de pedigree van Investment. Ze is preferent en prestatie van de volbloed Le Val Blanc xx.
Ze is de moeder van 4 nationale springpaarden. In de vierde generatie zien we de merrie Ubertje die de moeder is van Sam van Albert Zoer.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex