Ilana

(I'm Special de Muze x Voltaire x Capitol I)

Ilana, merrieveulen, geboren op 22 maart 2013. Fokker: G. de Jong-Bassa te Leerbroek
Ilana is het tweede veulen van de hengst I’m special de Muze dat onder de veilinghamer komt van veilingmeester Johan Wilmink.
Het is natuurlijk ook een speciale hengst. Als je zijn afstamming bekijkt dan staat deze bol van de springgenen. Het bloed van Diamant de Semilly is gebracht bij dat van Nabab de Reve.Het zou alles bij elkaar nogal vreemd zijn dat zo’n hengst niet zou kunnen springen.
Moeder Promise is een elitemerrie, en dus een bijzonder waardevolle merrie van een andere grootheid, al weer bijna uit het nabije verleden, de stempelhengst Voltaire.
Grootmoeder Cleapatra is een Holsteinse merrie van Capitol I. Ze is ook de moeder van een 1.40m paard van de hengst Cobra.
In de derde generatie treffen we de Holsteinse merrie Nudita H. Ze is van een zoon van de zeer invloedrijke volbloed Ladykiller xx, genaamd Leporello. Uit deze lijn komt ook een 1.50m springpaard van Andiamo.
We kunnen hier dus met recht spreken van een merrieveulen met een hoge verwachtingswaarde en voor de serieuze fokker meer dan de moeite waard.
Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex