Ibrahim

(Ustinov x Cento x Voltaire)

Ibrahim, hengstveulen, geboren op 15 april 2013. Fokker: B.H. en M.G. van Ginkel te Wilp
Ibrahim is een zoon van de laatste directe goedgekeurde zoon van de bij leven al legende, Libero H., nl.Ustinov. De hengst bracht niet alleen springkwaliteit in zijn nakomelingen maar ook een ongelooflijke instelling om te willen presteren.Ustinov is gefokt uit de fantastische merrie Haifa, werd kampioen en deed een fantastisch verrichtingsonderzoek en is vervolgens op internationaal niveau uitgebracht door Caroline Muller. De hengst is het met het bovenstaande als achtergrond meer dan waard om volop als fokhengst te worden ingezet.
Vandaag hebben we hier op de veiling hengstveulen Ibrahim. Moeder Bloesem is geboren in 2006, is elite en EPTM springen van Cento, in de sport beter bekend als Dobel’s Cento met Otto Becker, een schimmelhengst met alles er in die onder Becker bijzonder succesvol was. Bloesem is zelf ZZ springen en Ibrahim is haar tweede veulen.
Als we de pedigree afgaan, zien we vervolgens de merrie Tialitha, ook ZZ springen en de predicaten elite, preferent en sport. Ze is van de stempelhengst Voltaire. Ze bracht twee ZZ paarden en vier predicaatrijke merries.
De derde merrie op rij Monalitha deed een goede IBOP met 86,5 punten. Ze is een rechtstreekse nakomeling van Libero H waar we deze tekstmee zijn begonnen. Ze is de moeder van een 1.35m en een 1.40m paard. Ook bracht ze drie elitemerries.
Uit deze lijn komt ook het 1.60m springpaard Nathalitha van Indoctro.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex