High Power W

(a'Lee Spring Power x Placido x Glendale)

High Power W, Hengstveulen, geboren op 16 juni 2012. Fokker: J.W. van Wessel te Zwartebroek
High Power W is een zoon van A’Lee Spring Power, de hengst die op een uitzonderlijke manier van zich deed spreken op dehengstenkeuring in Westfalen. Hij heeft natuurlijk ook een fantastische afstamming: Argentinus x Cornet Obolensky!!. Zijn moeder is ook een fantastische merrie die kampioen werd in Zuid Holland.
De hengst is gekoppeld aan een van de elite-merries uit de sport- en fokstal van Fam. Van Wessel uit Zwartebroek.
Moeder Valanita is van de sterk gefokte hengst Placido. Ze heeft het predikaat elite en van haar werd vorig jaar het klasseveulen vanGoldfever op deze veiling verkocht. Valanita bracht ook al een elitemerrie, Balanita (Vincenzo) en haar zoon Collin W, eveneens van Vincenzo werd vorig jaar met Hester Klompmaker derde in de Vion-Cup. Haar derde Vincenzo-nakomeling is Durano W, hij werd vorig jaar aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.
Grootmoeder Laganita is elite, preferent en prestatie. Ze is de moeder van het Grand Prix paard Silver Spring (Larino) van DavidMcPherson.
Overgrootmoeder Gaganita is keur en preferent en wil niet onderdoen voor haar dochter. Ze is de moeder van het Grand Prixpaard Jaganita (Faram).

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex