Happy Lina Deux

(Nabab de Reve X Indoctro x Uniek)

Happy Lina Deux, merrieveulen, geboren 19 mei 2012. Fokker: Gebr. Lohuis te Nijverdal.

Van Happy Lina Deux kan ook onomwonden worden vastgesteld dat ze uit een zeer goed ” nest ” komt. Ze is een telg uit de Oberlina stam, een stam waaruit niet alleen zeer sterk fokkende paarden zijn voortgekomen, maar ook springpaarden tot op het hoogste niveau. Uit de directe moederlijn presteren maar liefst 29 springpaarden op internationaal niveau.
Nabab de Reve tekent voor het vaderschap, en is allang ontdekt als springvererver bij uitstek. De zoon van Guidam de Revel grossiert in 1.60m paarden. Zoon Carembar de Muze is een hengst die bij ons in Nederland grote bekendheid geniet. Hij heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan de zilveren medaille van de Nederlandse springruiters op de Olympische spelen.
Happylina Deux is het eerste veulen van stermerrie Donnalina een dochter van stempelhengst Indoctro. Donnalina is een volle zus van Vancouver die als vierjarig sprinpaard in Ermelo reservekampioen van Nederland werd en via de veiling van Dutch Sport Horse Sales voor een record bedrag van € 208.000 werd aangekocht door de sponsor van Ian Millar. Uniek dochter Happylina ,keur, preferent en prestatie staat als grootmoeder te boek. Ze deed een IBOP van 90 punten en is de moeder van de internationale springpaarden Pikolina en Toberlina Deux Vancouver en Uranus.
Aan het slot van deze gegevens zien we Aberlina een ster, preferente dochter van Legaat. Ze is de moeder van Daberlina een keur en prestatiemerrie met een IBOP van 84 punten en drie Z sportpaarden. Aberlina is ook de moeder van Laberlina die het naast het keurpredikaat bracht tot internationaal springpaard.
Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex