Grenadier v/d Vrendt

(Numero Uno x Quidam de Revel x Nimmerdor)

Grenedier komt uit de wereldberoemde Sina stam, een stam die bekend staat om zijn gezondheid, predikaten en veel sport. Uit deze stam komen een keur aan internationale springpaarden zoals Modesto, Emmerton, Nerina, Cavalier enz.

Zijn vader Numero Uno doet nog eens een extra springduit in het zakje. Wat heeft deze zoon van de legendarische Libero H al een reeks aan internationale springpaarden geleverd, te beginnen met zijn T jaargang.

Moeder Charming Sinaa is elite, en stamt af van nog een internationale springgrootheid, de Jaliscozoon Quidam de Revel. Grootmoeder Irisinaa van hengst van de eeuw Nimmerdor heeft de predikaten elite, preferent(2x) en prestatie. Ze is o.a. de moeder van Mac Kinley , ISP, 4e op de Olympische spelen in Athene, Visinaa elitemerrie en moeder van Quinto HBC die is goedgekeurd bij het NRPS, Termisinaa Z springen en ster, Puursinaa de moeder van de hengsten Beadeker Aremac en Dio Febo Aremac. Overgrootmoeder Daisinaa is van Purioso. Ze voert de predikaten ster en prestatie, was zelf Z springen met Eddie Brinkman en is de moeder van de internationale springpaarden Sambuco, Notre Narcos en Rocco. Ook in de vierde generatie treffen we naast predikaten veel sport aan. Een afstamming om van te watertanden.

Kort samengevat

Grenedier komt uit de wereldberoemde Sina stam
Vader Numero Uno heeft al een reeks aan internationale springpaarden geleverd
In de moederlijn treffen we veel predikaten en goede sportprestaties aan

Numero Uno – pref
Libero H – pref
Landgraf I
Ladykiller xx

Warthburg

Oktave
Ronald

Gelonika

Jolanda – Keur
Lord Calando
Lord

Perra

B-Feinschnitt – keur – pref – sport (dress.)
Ahorn Z

Nevada

Charming Sinaa – elite
Quidam de Revel SF
Jalisco B
H. Alme Z

Tanagra SF

Dirka
Nankin SF

Ondine de Baugy

Irisinaa – elite – pref – prest
Nimmerdor – pref
Farn – pref

Ramonaa – ster

Daisinaa – ster – prest
Purioso – keur

Zarina – keur- pref – prest

Afstamming via Horsetelex