Innocent

(Johnson x Dayano x Belisar)

Innocent, hengstveulen, geboren op 30 mei 2013. Fokker: R. Waijers te Ruurlo
Prachtige namen kom je tegen met de I als eerst letter. Innocent is er ook zo een. Hij is een zoon van de hengst Johnson, de Jazz x Flemmingh. Ook weer uit een echt dressuurfamilie.
Moeder was zelf Z2 en ook de moeder van het Lichte Tour paard Wenda. Johnson heeft deze status trouwens ook al bereikt, samen met zijn vaste berijder Hans Peter Minderhoud.
Moeder Donna is een elitemerrie met een IBOP dressuur. Ze is een nakomelinge van de Dolanyzoon, Dayano, een vertegenwoordiger van de degelijke Duitse D dressuurlijn. Donna heeft is van de tot nu toe twee veulens gebracht beide van de hengst Johnson.
Grootmoeder Haresta is van de Saros xx zoon Belisar. Een dressuurhengst van het eerste uur. Hij is onder andere de vader van de KWPN hengsten Kroonjuweel en Houston.
Als derde in de rij zien we Maresta een keur en prestatiemerrie van de stempelhengst Amor.
In de vierde generatie komen we ook een dressuurhengst van het eerste uur tegen die tot aan GP niveau nakomelingen heeft geleverd, de hengst Doruto.
Verderop zien we in deze familie voor het tijdperk van de specialisatie zowel dressuur als springpaarden. Ook de goedgekeurde hengst Solied van Pericles komt uit deze lijn. Veulen is geselecteerd voor nationale veulenkeuring in Ermelo.
Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex