Indiana Jones Sollenburg

(Charmeur x Flemmingh x Ferro)

Indiana Jones Sollenburg, hengstveulen, geboren op 10 mei 2013. Fokker: A. Zekveld te Lelystad
De naam Sollenburg is een bekende naam in de paardenfokkerij en de paardensport. Op de centrale keuring van Flevoland was het Sollenburg voor en na. Het was, zoals In de Strengen schreef, Sollenburg feest in Flevoland. De naam is definitief gevestigd en met de eigen filosofie is een eigen dressuurlijn neergezet. We zijn dan ook blij dat we een veulen uit de Sollenburg collectie hebben kunnen selecteren voor de veiling.
Moeder Sundance Lady is een ster, maar ook prok merrie van de hengst die ons wat beweging betreft veel vooruit heeft geholpen, de hengst Flemmingh.
Grootmoeder Lady liwanda, elite preferent en sport is van de preferente stempelhengst Ferro. Ze is zelf opgenomen in de klasse Z2 en heeft ook meerdere nakomelingen gebracht die op het zelfde niveau acteren.
Giwanda is de derde merrie op rij in deze afstamming. Ze is ster en stamt af van de veel in het noorden gebruikte hengst Bernstein. De hengst komt als moedersvader ook nog terug in de pedigree van de hengst Van Gogh, waarvan werd gezegd dat hij ook een goed dressuurpaard zou kunnen worden.
Giwanda is ook de moeder vaneen Z2 dressuurpaard van de hengst Amethist.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex