Impuls

(Charmeur x Houston x Flemmingh)

Impuls, hengstveulen, geboren op 3 mei 2013. Fokker: A.A.M. Schut, HENGELO GLD
Impuls is een zoon van de hengst Charmeur, de hengst met zijn ongekend makkelijke manier van bewegen. Tot twee maal toe heeft de hengst zich gekwalificeerd voor het WK jonge dressuurpaarden in Verden. Als deze tekst wordt geschreven moet Charmeur zijn opwachting nog maken in Verden, maar we zijn er van overtuigd dat hij ook deze keer een van onze medaillekanshebbers zal zijn.
Vader Florencio werd twee maal wereldkampioen in Verden, iets wat natuurlijk moeilijk te verbeteren valt, maar vader Florencio gekoppeld aan de nr. 1 van de WBFSH zorgt natuurlijk wel voor heel veel dressuurkwaliteit.
Impuls is het vijfde veulen van moeder Voqueline een stermerrie van de zeer goed bewaarde en keiharde Houston.
Flemmingh is de vader van grootmoeder Jacqueline. Ze zorgde voor twee Z dressuurpaarden en het Lichte Tourpaard Ocean Gold.
Ook in de derde generatie vinden we volop dressuurbloed. Nimmerdor, de hengst van de eeuw en van voor de specialisatie tekende voor hetvaderschap van de keur, preferente en prestatiemerrie Angeline, over fokkerij gesproken!. Ze bracht 5 dressuurpaarden, waarvan 4 op Z niveau en 1op het niveau ZZ/L.
Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex