Immerado BKO

(Desperado x Scandic x Zandigo)

Immerado BKO , hengstveulen, geboren op 17 maart 2013. Fokker: E. Kuipers te Opende
Immerado BKO komt uit een zeer gedegen fokkerijnest. Deze merrielijn heeft een stevige basis gelegd voor het leveren van kwaliteitsvolledressuurpaarden.
Zijn vader, de nog jonge hengst Desperado, de zoon van Vivaldi, blinkt uit door zijn geweldige exterieur en ontegenzeggelijkedressuurkwaliteiten. In Verden was hij een meer dan waardig vertegenwoordiger van het KWPN paard.
Moeder Zydora is een keurmerrie met een IBOP dressuur. Ze stamt van de hengst Scandic die met zijn andere afstamming ook belangrijk isvoor de dressuurfokkerij. Hij is ook WK ganger geweest en doet het met Patrick Kittel super op het allerhoogste niveau. Immerado BKO is haar vijfde veulen. De eerst heeft al een stand in de L1.
Grootmoeder Endora voert de predicaten ster, preferent en prestatie. Ze is een nakomelinge van de Amor zoon Zandigo. In 1999 werd Sam Sam, een zoon van haar goedgekeurd in Denemarken. Andere kinderen van haar zijn; een Z1 paard, twee Z2 paarden, het Lichte Tour paard Pancratius en veel predicaatrijke merries.
Andora is de overgrootmoeder en is een preferente merrie van de hengst Makelaar, net als zijn volle broer Komeet een zoon van devolbloed Sable Skinflint xx, en dan spreken we dus van echte halfbloeds. Andora bracht drie merries die alle drie gezegend zijn met predicaten.
Uit deze lijn veel Z1 en Z2 dressuurpaarden.
Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex