Idream

(Dream Boy x Jazz x Flemmingh )

Idream, hengstveulen, geboren op 9 april 2013. Fokker: J.M. Vos-Sanders te Beilen
Idream is een telg uit de befaamde lijn van Hagedoorn waar zowel springpaarden als dressuurpaarden uit zijn gefokt.
Vader Dreamboy is een bijzondere verschijning. Het is een hengst die over veel uitstraling beschikt en over een prachtig exterieur.Gerdine Maree rijdt de hengst op het WK voor jonge dressuurpaarden.
Moeder Arilena is een ster en prok merrie met een IBOP voor dressuur. Ze is een dochter van de preferente nummer 1 van zowel Nederlandals de wereld de preferente Jazz. Ze is de moeder van vijf nakomelingen waaronder een aangewezen hengst van Scandic.
De tweede merrie in de pedigree van Idream is Rilena, elite, preferent en sport dressuur van de hengst die sterk verbeterend heeft gewerkt als het gaat om het bewegingsmechanisme, de hengst Flemmingh. Ze is zelf uitgebracht op ZZ/L niveau en leverde de sterke merrielijn ook nog eens drie predicaatrijke merries.
Ilena is de overgrootmoeder van Idream, ze is elite preferent en prestatie. Ze is een afstammelinge van de hengst van de eeuw,Nimmerdor. Ze is de moeder van zes dressuurpaarden, waaronder het Licht Tour paard Peter van Flemmingh. Ook is ze de moeder van een aangewezen hengst van Obelisk.
Ook uit de informatie uit eerdere generaties blijkt dat het hier gaat om een zeer gedegen sport en fokkerijlijn.
Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex