History

(Connaisseur x Havidoff x Akzent I)

History, hengstveulen, geboren op 1 mei 2012. Fokker: H.C. Vonk te Lienden.

Als vader zien we bij dit veulen de nog jonge hengst Connaisseur. In deze hengst is het bloed van Contender en de Duitse D dressuurlijn samengebracht. De hengst werd vorig jaar derde in de PAVO cup en is na een verkort onderzoek door het KWPN voorzien van een dekbrevet.
Moeder Natrabell is een ster, preferente en prestatiemerrie die naast History de moeder is van de NRPS hengst Travolta’s Nieuwmoed en van twee aangewezen hengsten van Ferro waarvan Vonkenstein in de Lichte tour loopt. Ze is een afstammeling van de hengst Havidoff die naast zijn waarde als fokhengst ook zijn sportkwaliteiten heeft bewezen. Hij staat als internationaal dressuurpaard te boek.
De grootmoeder heeft de naam V-Arabell. Ze is een dochter van de Hannoveraanse hengst Akzent II die we kennen als vader van veel internationale sportpaarden en goedgekeurde hengsten en daarom met recht te boek staat als stempelhengst.
Overgrootmoeder Anapolis Royal xx is een volbloed merrie die daardoor zorgt voor het scheut volbloed in de afstamming van deze History.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex