Heros

(Dream Boy x Houston x Planeet)

Heros, hengstveulen, geboren op 16 mei 2012. Fokker: cW. Huberts te Westervelde en A. Bakker te Donderen.

Heros, een prachtig veulen van een zeer aansprekende jonge hengst uit een sterk fokkende moederlijn waarvan met grote regelmaat veulens voor goede prijzen worden verkocht op onze veiling.
De jonge Dreamboy, waarvan we de eerste veulens hebben dit jaar, is de vader van Heros.
Hij is gekoppeld aan moeder Nemona de keur en preferente merrrie van Houston. Nemona is zelf Z dressuur en is ook de moeder van Wirona die in de Z2 klasse is geregistreed en de predikaten elite en sport draagt.Ook is ze de moeder van Andor die het tot de tweede bezichtiging bracht en in de Z klasse is opgenomen.
Grootmoeder Verona is ster, preferent en prestatie. Ze deed een test met 82 punten . Ze is een dochter van de Cherzoon, Planeet die toendertijd in het Noorden ter dekking stond. Vier sportpaarden staan er van haar in de boeken met minimaal Z niveau. Een ervan is de elite en sportmerrie Jimona die zelf Z2 is.
Overgrootmoeder Ramona is een preferente merrie van de hengst Maykel. Ze bracht naast een aantal paarden die in de sport worden uitgebracht ook de keur, preferente en prestatiemerrie Gemona van de hengst Astronaut.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex