Hamilton M

(Cadans M x Ronaldo x Ferro)

Hamilton M, hengstveulen, geboren 13 mei 2012. Fokker: C.F. Van Mook te Alem en Gebr. van Mook te Alem

Hamilton is het eerste veulen van de twee jonge Cadans M veulens die vandaag worden geveild. Doordat de hengst de oversteek naar Engeland heeft gemaakt zijn de nakomelingen niet zo talrijk.
Een bijzonder goede gelegenheid dus, om door de veiling toch een kwaliteitsvolle zoon van Cadans M te kunnen aanschaffen.
Amathika M staat te boek als moeder van Hamilton. Ze is een ster, prok merrie van de zwarte Rubinstein I zoon Ronaldo. De in 2005 geboren Amathika M heeft tot nu toe vier veulens gebracht.
De GP. hengst Ferro staat bekend als vader van grootmoeder Kymathika M. Keur en preferent zijn haar predikaten. Op haar test behaalde ze 90 punten.
Ze is de moeder van enkele sportpaarden, en naast Amathika, de moeder van de kwaliteitsvolle merries Umathika M en Dymathika M die niet alleen de nodige predikaten hebben, maar ook goede testen hebben gelopen.
Overgrootmoeder Sympathika is keur en sport. Ze deed een zeer goede IBOP en stamt af van de hengst Kroonjuwel. Ze is ook de moeder van het sportpaard Now Limit.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex