Hacarla

(Connaiseur x Ferro x Beaujolais)

Hacarla, merrieveulen, geboren 18 mei 2012.Fokker: M.A. van de Goor te Herpen.

De nog jonge Hannoveraanse hengst Connaisseur, die ook bij het KWPN is goedgekeurd heeft vrijwel direct van zich laten horen. In de PAVO cup deed hij vooraan mee en met Emmelie is hij kandidaat deelnemer aan de WK voor jonge dressuurpaarden. Hij voert zowel het bloed van Contender als van een andere grootheid in de Duitse dressuur Donnerhall.
De naam Hacarla doet vermoeden dat ze een telg is uit de roemruchte Karlastam en dat is inderdaad het geval. In de meeste hippische disciplines kom je deze nakomelingen van de Oldenburgse Karla tegen.
Viva Carla, elitemerrie met een goede test en afstammend van een andere dressuurgrootheid Ferro, is de moeder van dit merrieveulen. Van Wynton bracht ze de ster en prokmerrie Eva Carla.
Grootmoeder Fleuriecarla is een stermerrie van Beaujolais. Ze deed een IBOP die 90 punten waard was en is naast viva Carla de moeder van twee Z paarden.
Overgrootmoeder Carla is een stermerrie van Oldenburg. De spijkerharde hengst met een scheutje Arabisch bloed. Ze is ook de moeder van Grande Carla een ster sportmerrie.
Carla is een dochter van Picarla, dit is een dochter van Joost en ook de moeder van Just an Illusion en Zucarlos beide internationale sportpaarden.

Klik hier voor afstamming via horsetelex

Afstamming via Horsetelex