Veulenveiling Midden Nederland gaat live!

Veulenveiling Midden Nederland gaat live!

In deze bijzondere tijd komen we digitaal samen en veilen wij LIVE voor binnen- en buitenland een zorgvuldig geselecteerde collectie top veulens. Excellente bewegingen voor de dressuurveulens, talentvolle en bewezen moederlijnen voor de springveulens met daarbij een mooi en correct exterieur zijn de trefwoorden!

Wanneer? Woensdag 2 september!

Wees erbij en meld uw veulen snel aan!

Voorzitter Joop van Wessel laat het volgende weten: “Rekening houdend met de corona maatregelen zullen wij onze veiling dit jaar op een andere wijze organiseren dan we gewend zijn. We hebben de afgelopen weken meerdere opties bekeken om onze veiling op een verantwoorde wijze door te kunnen laten gaan.

Wij hebben er voor gekozen om de veiling op de vaste datum en locatie plaats te laten vinden. De veulens worden live in de ring getoond en het bieden gaat online. Afhankelijk van de wijzigingen in de maatregelen is de veiling in eerste instantie zonder VIP of toeschouwers. De veulens kunnen via onze website worden aangemeld voor de selectiedagen. Binnenkort worden de exacte data hiervan bekend gemaakt. Wij zullen dit jaar alleen aan huis selecteren.”

Ook dit jaar maken we er samen een prachtig evenement van en bieden wij  een platform voor fokkers en kopers.

Houdt onze website en sociale media in de gaten voor de selectiedagen.

Tot de eerste woensdag in september!