Vacature functie Secretariaat

logoHet bestuur van Stichting Veulenveiling Midden-Nederland is op zoek naar een nieuw bestuurslid die binnen het bestuur de functie van secretaris (m/v) wil bekleden.
De huidige secretaris heeft aangegeven aan het eind van dit jaar te willen stoppen met haar werkzaamheden. De Veulenveiling is dit jaar voor de 15de maal gehouden in De Nieuwe Heuvel te Lunteren.
Veulenveiling Midden-Nederland mag zich inmiddels rekenen tot de top van de veulenveilingen die jaarlijks in ons land worden gehouden.

Inhoud functie:
De secretaris is de “spin in het web” binnen het bestuur van de Veulenveiling. Natuurlijk gaan de werkzaamheden het gehele jaar door. Echter de maanden juli en augustus kunnen tot piekmaanden worden gerekend en natuurlijk vindt op de eerste woensdag in september uiteindelijk de veiling plaats. Samen met de overige bestuursleden en vele vrijwilligers wordt de veilingdag- en avond vormgegeven. En ja, natuurlijk kost een dergelijke functie tijd, het gaat er om samen plezier te beleven bij de organisatie van het evenement.

Benodigde competenties:

  • Bestuurder is bereid om samen met de andere bestuurders zich in te spannen voor de verdere ontwikkeling en professionalisering van de Veulenveiling Midden-Nederland
  • Affiniteit met de fokkerij van spring- en dressuurpaarden
  • Uitstekend netwerker en communicator
  • In staat om het overzicht te houden in en rondom de organisatie van de veiling en waar nodig structuur aan te kunnen brengen
  • Administratief vaardig, in staat om met behulp van geautomatiseerde processen heldere vastleggingen en rapportages te kunnen genereren
  • Het “leuk” vinden om medeorganisator te zijn van de Veulenveiling.

Gezien de tijd die deze functie in beslag neemt is een passende vergoeding hiervoor bespreekbaar, naast natuurlijk de gebruikelijke onkostenvergoedingen.
Als u zich aangesproken voelt en u wilt in gesprek over de mogelijke invulling van deze vacature dan graag uiterlijk 31 januari uw reactie naar de voorzitter van het bestuur de heer Joop van Wessel. E-mail: voorzitter@veulen-veiling.nl.