Topveulens van toen presteren in Blom Cup!

Mooie resultaten in de Blom Cup 2020
Afgelopen week kwamen tijdens de Blom Cup meerdere bij Veulenveiling Midden-Nederland geveilde paarden aan de start. Met een 5e plaats in de finale bij de 7 jarigen was Investment I.B. (v. Kannan) onder Patrick van der Schans de beste KWPN GGK hengst in zijn leeftijdscategorie. De hengst is gefokt bij D. Markhorst en in eigendom van Isabelle Boon.

Bij de 7 jarigen was er ook een finaleplaats voor Ivysinaa (v. Indorado) onder Megan Laseur. Ivysinaa is gefokt bij S. van der Meer en in eigendom van A. van Doorn. Een balk in de kwalificatie hield Knegt’s Icelos Eickenrode (v. Dallas) onder Journey van Eerd buiten de finale. Deze jonge combinatie is inmiddels gestart in het 1.40m en beloofd nog veel goeds voor de toekomst. Knegt’s Icelos Eickenrode is gefokt bij familie van der Waaij en in eigendom van Stal Knegt.

Bij de 4 jarigen kwam de KWPN GGK hengst Lay Out (v. Verdi) aan de start. De jonge hengst liet onder Kristian Houwen zien over veel vermogen te beschikken en kreeg dan ook mooie cijfers met een 7.9 voor het springen en een 7.7 voor het gaan tussen de hindernissen. Lay Out is gefokt bij de familie Ilbrink en in eigendom van J. van Meever. Volle broer Paverdi zal woensdag 2 september a.s. ook bij ons geveild worden!