Topper voor het goede doel!

 

Veiling voor Kinderhospice De Glind                                          

Al jaren steunt de Veulenveiling Midden Nederland een goed doel. Hiermee wordt de veiling gestart. Door Kunstenares Joke Ritmeester en Icreative bv uit Ede wordt dit jaar een keramiek kunstobject ‘Peren op sokkel’ aangeboden en stal Sebastopol uit Breedenbroek heeft de jaarling Kampioenshengst Sebastopol’s Donders ter beschikking gesteld. De opbrengst gaat voor 100% naar het goede doel.

Dit jaar steunt de Veulenveiling Midden Nederland: Kinderhospice De Glind

Veel mensen schrikken voor het woord ‘Kinderhospice’. Het woord  hospice betekent echter herberg. Een plaats waar mensen naar toe gaan om te eten, warmte te vinden, te overnachten en om daarna hun reis te vervolgen. Een plaats waar je als gast welkom bent en even uit kunt rusten. Kinderhospice De Glind is een veilige plaats waar ernstig zieke kinderen en ouders zich thuis voelen.

Ernstig zieke kinderen (van 0 tot 18 jaar) met een complexe zorgvraag hebben specialistische zorg en begeleiding nodig. 24 uur, de klok rond. Deze zorg kan niet iedereen geven. Kinderhospice De Glind combineert de ‘gewoonheid’ van thuis, met de professionaliteit van zorg van een ziekenhuis. Voor uitgebreide informatie, zie ook www.kinderhospicedeglind.nl.

Wij hopen samen met u een mooi bedrag aan Kinderhospice De Glind te kunnen schenken voor hun nieuwbouw project aan het Binnenveld te Barneveld.

Wij hopen dat u mee biedt!

Hartelijk dank
namens,

Medewerkers Veulenveiling Midden Nederland

Kinderhospice De Glind

Joke Ritmeester
en Icreative bv

Stal Sebastopol