Topklasseringen tijdens Blom/PAVO Cup

Deze week kwamen er tijdens de KWPN Kampioenschappen meerdere bij Veulenveiling Midden-Nederland geveilde paarden in actie. Maandag en dinsdag kwam de KWPN GGK hengst Lay-Out (v. Verdi) onder Kristian Houwen in actie tijdens de Blom Cup. Met slecht een tijdfout wist hij zich te plaatsen voor de finale. Lay-Out zijn volle broer Respel Ranger zal dit jaar geveild worden bij onze veiling! Lay-Out is gefokt bij fam. Ilbrink en in eigendom van J. van Meever.

Na een sterk optreden in de voorselecties van de PAVO Cup, kwamen gisteren in de finale 3 paarden aan de start. Bij de 6 jarigen wist King van het Haarbosch (v. Spielberg) een hele knappe 4e plaats te behalen met 84 en 86,2 punten! King is gefokt bij L. van Aaken en in eigendom van Het Haarbosch. Bij de 5 jarigen was er met 85,2 en 85,6 punten een mooie 6e plaats voor Labarron (v. For Romance) en Dinja van Liere. Deze stoere ruin is gefokt bij L. Bergers en in eigendom van Reesink Horses. Levinus (v. Dreamboy) eindigde onder Gerdine Maree op een 10e plaats met 83,2 en 84 punten. Levinus is gefokt door Kinderen Bevers en in eigendom van J. Maree en Ad Valk.

King van het Haarbosch en Labarron komen eind augustus in actie op het WK Jonge Dressuurpaarden. Levinus is reserve voor dit WK.

Veulenveiling Midden-Nederland beleefde opnieuw een zeer succesvolle week en kijkt vol vertrouwen uit naar de veiling op woensdag 1 september 2021. Registreren kan via de button op onze website. Het is ook mogelijk om VIP kaarten aan te schaffen.

Foto: Dinja van Liere met haar topper Labarron!