Selectiecommissie voortvarend van start

De selectiecommissie van Veulenveiling Midden-Nederland heeft de eerste veulens al geselecteerd! Onder andere een merrieveulen van Governor met veel uitstraling en een sterk ondertreden achterbeen kon de goedkeuring van de commissie wegdragen. Een hoogbenig hengstveulen van Hernandez TN met veel ras en een lichtvoetige en manier van bewegen wist de selectiecommissie ook te overtuigen, alsmede een mooi donkerbruin merrieveulen met veel front van Blue Horse First Choice

De selectiecommissie werkt achter de schermen dus hard aan de opbouw van een bijzonder portefeuille met daarin de toppers van toekomst: genetisch interessant, met een sterk exterieur en natuurlijke drie fantastische gangen. Zo staat de organisatie voor één ding altijd garant: ‘t is interessant bij Midden-Nederland! 

De selectiecommissie blijft op zoek naar die toppers van de toekomst. Hebt u er één? Geef uw veulen(s) dan snel op! U kunt ze hier aanmelden.  De selectieroute wordt binnenkort bekend gemaakt, de datums zijn al wel vastgelegd (6, 7, 12, 14 juni en de VWAV fokdag op 24 juni). In overleg kan de selectiecommissie ook bij u thuis komen selecteren, neem daarvoor contact op.