Selectiecommissie heeft eerste toppers al geselecteerd!

logoDe selectiecommissie heeft de eerste toppers al vastgelegd voor de editie dit jaar. Dirk Reijne verklapt namens de selectiecommissie: “We zijn voortvarend van start gegaan en zijn zeer content met de kwaliteitsvolle veulens die we nu al hebben geselecteerd. We leggen de lat dit jaar weer een stukje hoger, maar hebben al enkele beste veulens vast kunnen leggen die ruimschoots aan die kwaliteitseisen voldoen. Een goede voorbode van dit seizoen!”

“In de springrichting zijn er veulens geselecteerd van Maestro van de Bisschop, Harley VDL en Cornet Obolensky, waarbij de laatste afskomstig is uit de lijn van Kannan. In de dressuurrichting vielen enkele veulens op in hun uitstraling en beweging, waaronder nazaten van For Romance I, Glock’s Toto Jr en Daily Diamond.”

Aankomende week gaan de reguliere selectiedagen van start. Maandag 11 juni staat de regio Zuid op het programma, donderdag 14 juni reist de commissie af naar het noorden. Klik hier voor de route inclusief tijden en addressen! Hebt u één of meerdere veulens die niet zouden misstaan in de collectie van toekomstige toppers? Meld dan nu uw veulen(s) online aan! 

Nieuwejasjes20189