Olympische Galanthos SHK maakt avond compleet

Olympisch paard Galanthos SHK maakt avond compleet
Jaarlijks staat Veulenveiling Midden-Nederland stil bij bijzondere prestaties van toptalenten uit vorige collecties. Dit jaar waren dat er heel wat! De fokkers en eigenaren van King van het Haarbosch, Labarron en Luxuriouzz werden in het zonnetje vanwege de geweldige prestatie van deze paarden tijdens het WK Jonge Dressuurpaarden in Verden. Ook de fokkers van Gotilas waren aanwezig om de bloemen en een mooie foto van hun fokproduct in ontvangst te nemen. De eigenaren van deze Frans kampioen in de Zware Tour lieten weten enorm blij en trots te zijn met hun toppaard. Het meest bijzondere moment van de avond was toch wel de huldiging van Olympisch paard Galanthos SHK. Hij nam met zijn ruiter en mede-eigenaar Mouda Zeyada voor Egypte deel aan de OS in Tokyo en behaalde daar een 19e plaats in de finale. Bij de huldiging waren fokker Denise Wolters, de toenmalige koper en amazone die hem tot het 1.35m heeft opgeleid Jeanine Niens  en huidige mede-eigenaar Bert van Kooten aanwezig. Het plaatje werd compleet toen Mouda Zeyada als verrassing samen met Galanthos SHK de baan in kwam wandelen! Galanthos SHK kreeg zelf de sjerp omgehangen als Ambassador of Dutch Top Foals 2021!

Galanthos SHK met links zijn ruiter en mede-eigenaar Mouda Zeyada en rechts mede-eigenaar Bert van Kooten, voormalig eigenaar Janine Niens en fokker Denise Wolters.

Huldiging van de WK paarden en Frans kampioen in de zware tour. Van links naar rechts Eugene Reesink en Leonne Bergers (eigenaar en fokker van Labarron), Louis & Gabriëlle Röst met familie van Aaken (eigenaar en fokker van King van het Haarbosch), Wendy Plomp (fokker van Luxuriouzz) en Wouter Lodder & Suzanne Smeeing (fokkers van Gotilas).