Entertainer 2de in Grand Prix Kronenberg

De KWPN-goedgekeurde Entertainer greep onder Michel Hendrix vandaag de tweede plaats in de Grote Prijs op De Peelbergen. Het publiek werd met een 15-koppige barrage getrakteerd op een ware strijd. De Portugees Rodrigo Giestiera Almeida en zijn twaalfjarige Gc Chopin’s Bushi zetten als eerste starter een zeer scherpe tijd neer. Hendrix en de negenjarige Warrant-zoon mochten als laatste de ring betreden en maakte het spannend! De combinatie galoppeerde razendsnel door het verkorte parcours en liet hierbij alle balken in de lepels liggen, maar moest slechts een fractie van een seconde toegeven op Almeida. Entertainer werd eerder dit weekend al vierde in de 1.45m rubriek en Michel Hendrix toont zich tevreden: “Ik heb Entertainer nog niet zo heel vaak echt op snelheid gereden in een barrage, maar hij heeft zich het laatste jaar geweldig ontwikkeld”

Hendrix vertelt verder: “Hij heeft veel nul rondes gelopen en laten zien dat hij tot op 1.50m niveau goed in het werk gegroeid is. Dat het vandaag een thuisconcours betreft, waar weer veel publiek was voor de Grote Prijs is extra mooi. Als een rubriek veel toeschouwers trekt, brengt dat voor de ruiters extra sfeer en spanning met zich mee. En het wordt ten zeerste gewaardeerd dat de mensen toch steeds weer de moeite nemen om te komen kijken”.

Entertainer werd gefokt door R. Kouwenhoven uit Oldemarkt en als veulen onder de naam Exeo Fortuna verkocht op Veulenveiling Midden-Nederland. 

michel-hendrix-entertainer-de-peelbergenBron/Foto: De Peelbergen, Eva van den Adel