219 Horido (v.Sir Shutterfly) smaakmaker nakeuring

De Sir Shutterfly-zoon Horido was vandaag overduidelijk de favoriet op de nakeuring van de eerste bezichtiging in Ermelo. Met veel reflexen en afdruk viel de hengst positief op en werd zonder aarzelen door de jury uitgenodigd voor de tweede bezichtiging in Den Bosch. Voorzitter van de Hengstenkeuringscommissie Cor Loeffen vertelde na afloop: “We hebben een paar interessante paarden doorverwezen, waarvan de Sir Shutterfly toch wel duidelijk een goede verrichting heeft laten zien”.

Horido, cat no 219, is een donkerbruine hengst die het levenslicht zag in de stallen van G.J. Kappert uit Geesteren. Op Veulenveiling Midden-Nederland werd de Sir Shutterfly-nakomeling (mv.Chin Chin) verkocht aan Hengstenhouderij  Lauw van Vliet te IJsselsteijn en J.J. van der Louw uit Tull en ‘t Waal. 

De veilingtekst, foto’s en video van Horido, vindt u hier.
Foto van de eerste bezichtiging volgt z.s.m. Een video van de verrichting kunt u vinden op KWPN.tv, voor de directe link klikt u hier.

219 Horido was the eyecatcher of the last day first round viewing of the KWPN stallion selection. The Sir Shutterfly-son was by far the day favourite and convinced the jury easily with his reflexes and scope. The dark colt was bred by G.J. Kappert from Geesteren and was sold at Veulenveiling Midden-Nederland to Lauw van Vliet Stables and J.J. van der Louw from Tull en ‘t Waal. 

For more information about the bloodlines and foal pictures and video of Horido, click here
A video of his performance today, can be found here


219 HORIDO 528003201204897, REG. A, SP, 23-05-2012, DONKERBRUIN
V. SIR SHUTTERFLY V. SILVIO I
M. CERASINAA SP STB STER, EPTM-(SPR), PROK
V. CHIN CHIN M. LIRASINAA RP STB PREF, PREST
MV. NIMMERDOR PREF — ARIBAN XX
FOKKER: G.J. KAPPERT, NETTELHORSTERWEG 43, 7274 EA GEESTEREN GLD
GER.: STAL VAN VLIET B.V., LAGE DIJK-NOORD 28, 3401 VA IJSSELSTEIN
J.J. VAN DER LOUW, WAALSEWEG 46, 3999 NT TULL EN ‘T WAAL
STAT.TEST SP M. S.7 D.6.5 H/B.7 G.15 R.16 STN.15 SVE.9 I.7.5 RBH.7 ASP.8 T.77.5

219 Sir Shutterfly

Foto (C) De Paardenkrant